Regisztráció

Indulhat a kaland? Add meg a regisztrációs adatokat!

A 16. életévemet betöltöttem

Elfogadom, hogy a GO! emailben számomra német anyagokat, eDM-et, információkat küldjön. Feliratkozásommal és az oldal használatával elfogadom a GO! ÁSZF-ét és adatkezelési szabályzatát.


Miért érdemes regisztrálnod?

ingyen kipróbálhatod a GO! német rendszerét!
tippeket küldünk a német tanuláshoz
rendszeres ajándékokkal örvendeztetünk meg

Regisztrációs tudnivalók

1. A www.gonemet.hu oldalra történő regisztrációval automatikusan NEM keletkezik semmilyen fizetési kötelezettséged.

2. Az oldal fizetős tartalmaihoz és szolgáltatásaihoz a megrendelési oldalon keresztül férhetsz hozzá, fizetned csak megrendelést követően kell.

3. A regisztrációval igazolod, hogy elolvastad az oldal adatvédelmi nyilatkozatát és a jogi tudnivalók részt. Adataidat maximális diszkrécióval kezeljük és harmadik fél részére azokat át nem adjuk. Ezek a részek tájékoztatást nyújtanak az összes olyan törvényi háttérről, amely az oldal működésével, a szolgáltatásokkal és a termékekkel kapcsolatos.

4. Az oldal minden eleme Fekete Gábor, illetve a GO Tanfolyamok Kft. tulajdonát és szellemi termékét képezi. A GO! védjegyoltalom alatt áll. Az oldalon található írásbeli, videó és hanganyagok semmilyen formában nem reprodukálhatók a jogokkal rendelkező előzetes írásbeli engedélye nélkül. Minden jog fenntartva.

5. Regisztrációddal önkéntesen beleegyezel, hogy a www.gonemet.hu email címedre rendszerüzeneteket, ingyenes nyelvtanulási anyagokat, tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.