Kik vagyunk?

A GO! tanfolyamok alapítója és vezetője:
Fekete Gábor

Több mint 95 000 magyar ember nyelvtanára vagyok, örülök, hogy Te is rám találtál.

Ígérem, hogy az első pillanattól azon leszek, hogy a GO! csapatával segítsem a némettanulásodat.

A GO! Tanfolyamokról sokan sok helyen írnak, írt rólunk a HVG, jelent meg velem interjú a HVG Karrierben, az Év Honlapjának évek óta egyik legnépszerűbb honlapja a GO!, de nálunk ami igazán számít: az TE vagy és hogy Neked jobb lehetőségeid nyíljanak azáltal, hogy beszélsz németül. Mert tudod: a némettudásod lehetőségeket nyit meg Neked az életben.

Ügyfélszolgálat

Balogh Marcell

06 1 443 3086

info@gonemet.hu

Ha telefonálsz hozzánk a GO! irodába, akkor lehet, hogy velem fogsz beszélni. Telefonon azonnali válaszokat kapsz tőlem a GO!-val kapcsolatos kérdéseidre, de ha úgy adódik, hogy bármi problémád akad tanulás közben, abban is szívesen segítek Neked.

Ludányi-Erni Zsanett

06 1 443 3086

info@gonemet.hu

Ha telefonálsz hozzánk a GO! irodába, akkor lehet, hogy velem fogsz beszélni. Telefonon azonnali válaszokat kapsz tőlem a GO!-val kapcsolatos kérdéseidre, de ha úgy adódik, hogy bármi problémád akad tanulás közben, abban is szívesen segítek Neked.Akik nélkül nem megy a hajó

Sznopek Martin

A GO! NÉMET vezetőtanára vagyok, a TE személyes némettanárod. Kettős anyanyelvű tanár vagyok: a német és a magyar is az anyanyelvem. Így az igazi, beszélt németet tanulod tőlem a német GO!-ban. Én segítelek végig a némettanulásod útján, engem látsz a németes videómagyarázatokban.

Szokolik Melinda

A GO! fejlesztésében 2014 óta veszek részt. Minden nap azon dolgozom, hogy jó tanfolyamokat és hasznos ajándékanyagokat kapj. Emellett én vagyok a GO! tanfolyamok hivatalos magyar hangja is, az én hangomat hallod a letölthető hanganyagok magyar részeinél.

Balogh Zoltán

A GO! videóanimátora vagyok. Amikor a GO! videómagyarázataival tanulsz Martinnal vagy Gáborral, én segítek nekik a videókat még izgalmasabbá tenni. A szórakoztató videókkal pedig Te is sokkal könnyebben tanulsz meg németül. 2014 óta dolgozom a GO! Tanfolyamoknál.

Csürke Zsolt

A GO! Tanfolyamokat folyamatosan fejlesztjük. Én a GO! szoftver tesztere vagyok. Arról gondoskodom, hogy a tananyagok technikailag jól használhatók legyenek, amikorra Te elkezdesz egy-egy új anyaggal tanulni. 2014 óta vagyok a GO! Tanfolyamokkal.

Puruczki Timi

A GO! forgalmazójaként azon dolgozom, hogy a GO! Angol és a GO! Német anyagait minél többen megismerjék. Minél többen tanulnak a GO!-val, annál jobb tanfolyamot tudsz használni.

Winkler Kata

A folyamatosan készülő GO! nyelvoktató anyagok rengeteg háttérmunkát, szervezést igényelnek. Én azzal foglalkozom, hogy mind az ajándékanyagaink, mind pedig a fizetős GO! Tanfolyamok és kiadványok a legjobb minőségben jussanak el Hozzád.

Molnár Andrea

2015-ben kezdtem a GO!-nál. Először ügyfélszolgálati pozícióban voltam, de ma már a háttércsapatban dolgozom. Ma már önálló forgalmazóként dolgozom, úgyhogy lehet, hogy velem beszélsz, amikor megjelenik egy új tanfolyam.

Farkas Gergely

A GO! vezetőprogramozója vagyok. Gáborral ma már csak nevetünk a GO! eredeti dokumentációján: ez a rendszer azóta egy gigantikus élő nyelvoktató rendszerré változott, amit sok tízezren használnak. :)

Tóth Melinda

A GO! videóanimátora vagyok - 2015 óta.
Amikor a GO! fejlesztése olyan fokozatba kapcsolt, hogy Zoli már nem bírta egyedül a videóanimátori feladatokat, én akkor kezdtem el a GO!-val közösen dolgozni.

Tátrai Szabolcs

Sok különleges új termékbevezetés szokott történni a GO! Tanfolyamoknál, én azon dolgozom a GO! hivatalos forgalmazójaként, hogy a lehető legtöbb emberhez jussanak el a GO! anyagai ilyenkor.

Ludányi Zoltán

A GO! forgalmazójaként azon dolgozom, hogy a GO! Angol és a GO! Német anyagait minél többen megismerjék. Minél többen tanulnak a GO!-val, annál jobb tanfolyamot tudsz használni.