"A GO! 200 napos 200 százalékos garanciája minden GO! vásárlót feltételek és apróbetűk nélkül véd. A célunk nem az, hogy minden áron ügyfeleket szerezzünk, hanem az, hogy a GO!-val tanulók valódi nyelvtudást kapjanak. Erre a GO! 200 napos 200 százalékos garanciát vállal. Ha egy GO! tanuló élni kíván a garanciával, maximum 3 munkanapon belül utaljátok vissza neki a díját és köszönjétek meg, hogy megbízott bennünk. Biztosítsátok róla, hogy ha később szüksége lesz ránk, akkor is itt leszünk, hogy segítsünk neki."

RÉSZLET A GO! TANFOLYAMOK BELSŐ SZABÁLYZATÁBÓL, AMIT MINDEN MUNKATÁRSUNK MEGKAP BELÉPÉSKOR

Hogyan VÉD TÉGED a GO! NÉMETTUDÁS GARANCIA?

1. Vásárlásodat követően 200 napon belül jelezheted, ha nem vagy elégedett bármivel: 200%-ban visszakapod a GO! terméked árát.

2. Nem árulok zsákbamacskát, minden tanfolyamot előre kipróbálhatsz. Ha bárhol elakadsz, az ügyfélszolgálatunk nagyon szívesen segít Neked

3. Ha elégedetlen vagy velünk, akkor 100%-ban visszakapod a megvásárolt termékek teljes árát és mellé kapsz egy ugyanolyan értékű kupont a GO! rendezvényekre - így 200%-os garanciát vállalunk a GO! termékekre

4. A GO! 2011 óta működik. Minden munkanap elérhető az ügyfélszolgálatunk telefonon és e-mailben is. Ha problémád van, segítünk. Ha úgy érzed, nem vagy elégedett, akkor pedig a garanciánk valóban véd Téged. A GO! garanciája egy betartatható és betartott garancia. Semmit nem kockáztatsz a GO! Német vásárlásoddal.

5. Ingyenes ajándékanyagainkkal is tanulhatsz, de az igazi megoldást, hogy tudj németül beszélni, a fizetős GO! tanfolyamoktól kapod meg. Ezekkel viszont semmit nem kockáztatsz: 200%-os garanciát vállalok rájuk, apróbetűk és feltételek nélkül.

Ez a személyes garanciám is a számodra!